Hos danskeserviceydelser.dk / dsy.dk har vi det som vores mission at skabe tryghed og gennemsigtighed for de Danske kunder, som er på udkig efter en specifik service eller servicevirksomhed.
Det er nemlig vigtigt, at kunder kan finde og læse om alle Danske servicevirksomheder - både dem som har fået dårlige anmeldelser og dem som har fået gode anmeldelser. Vi forstår godt, at dårlige anmeldelser er ubelejlige for virksomheden, men det skaber åbenhed - og det fortjener kunder.

Danskeserviceydelser.dk / dsy.dk har lovhjemmel til at vise alle offentligt registrerede virksomheder på hjemmesiden. Du kan læse et dybdegående notat her, som forklarer denne lovhjemmel.

Ret til indsigelse

Hvis du ønsker at få din virksomhed slettet fra DanskeServiceYdelser.dk /, har du ret til at gøre indsigelser mod vores behandling af dine virksomhedsoplysninger. Din indsigelse skal rettes til [email protected]. Herefter skal vi foretage en vurdering af, om indsigelsen er berettiget. Eftersom vores behandling af dine virksomhedsoplysninger som udgangspunkt er lovlig, som det fremgår af det notat, vi linker til ovenfor, så vil det kræve meget særlige omstændigheder, før en sletning af dine virksomhedsoplysninger kan komme på tale.